Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Fjellsport og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Meta
Avdeling

Innkjøp

Dette er innkjøps-teamet vårt, litt om hva de gjør og hvorfor de trives så godt på Fjellsport

 • Fjellsport er en veldig motiverende plass å være. Det er varierende arbeidsdager og det er mange hyggelig og lidenskapelige kollegaer. Vi jobber i en spennende bransje med fantastiske produkter, og våre ambisiøse vekstmål stiller krav til en lettbeint og endringsvillig organisasjon. Det er aldri en kjedelig dag på jobben :-)

  Frode Carm

  Innkjøpssjef

 • Lang fartstid i bransjen med erfaring fra både leverandørleddet, og som driver av flere sportsbutikker i ulike kjeder. Veldig opptatt av kunde og kundetilfredshet, og oss i Fjellsport som team og hvordan bygge dette videre. Liker å løpe langt og høyt, Fluefiske etter laks og sjøørret i elv og jakt med stående fuglehund eller etter hjorten i bratte vestlandslier.

  Anders Vekve

  Leder for strategisk innkjøp

 • Jeg elsker sport og friluftsliv, så da passer det perfekt å ha en arbeidsplass der jeg får kombinert fritidsinteresser og jobb. Fjellsport er et veldig bra sted å jobbe, med hyggelige kollegaer og gode muligheter for å utvikle seg.

  Marianne Hernes

  Innkjøper

 • Innkjøper med særlig ansvar for klatring og ski. Trives godt på fjellsport, vi har en herlig miks av forskjellige folk med masse interesser, og ikke minst noen flotte folk som hjelper oss med å lage lunch i kantina vår. Ellers en familiefar med fordypning i fagene tålmodighet, utholdenhet og dårlig humor :) Nyttig kunnskap både hjemme, på jobb og i forbindelse med trening.

  Anders Kittilsen

  Innkjøper

 • For en i utgangspunktet ikke-frluftsentusiast er det gøy å ha fått mye erfaring med tur og friluft, både gjennom arrangementer i regi av Fjellsport og økt egeninteresse. Menneskene som jobber her er en stor, fin bukett og i en bransje som snur seg raskt er det gøy å jobbe i Fjellsport som gjør det samme.

  Kristina Eriksen

  Innkjøper

 • Liker å jobbe i Fjellsport fordi det har gitt meg muligheter til å prøve, feile og lære. Så er det også mange flinke og greie kollegaer som deler de samme interessene for tur, friluftsliv og trening.

  Øyvind Flatner Eliassen

 • Det beste med å jobbe i Fjellsport er alle de som er ombord på «skuta». God takhøyde og godt samarbeid på tvers av avdelinger med flinke folk. Fjellsport tilbyr produkter som er knyttet til gode opplevelser og god helse, det i seg selv er en fin del av jobben. På fritiden blir det mye tur med hunden Ino og nyte utsikten fra nærliggende topper.

  Christine Alison Johnsen

  Innkjøper

 • Rachel Cates

  Innkjøper

 • Jan Tore Kopperud

  Innkjøper

 • Min reise startet på Skitt Fiske i 2007, der har jeg hatt ulike roller opp gjennom årene. Fusjonen med Fjellsport sommeren 2023 har vært fantastisk så langt, og dette er forhåpentligvis bare starten på en spennende reise. Føler meg privilegert som har fått så mange nye lidenskapelige kollegaer, som gladelig deler av sin kunnskap.

  Bjørn Schanche

  Kategorisjef Fiske og Jakt

 • René Glenna

  Innkjøper

 • Ken André Standal

  Innkjøper

 • Tommy L. Pedersen

  Innkjøper

 • Jeg trives veldig godt på Fjellsport pga en meget variende hverdag bestående av interessante utfordringer og store valg. Jeg trives godt i et høyt tempo og det kan Fjellsport levere. Det er også mange likesinnede turfolk under samme tak og en tur er aldri langt unna.

  Carl Eirik Wendt

  Leder for daglig drift innkjøp

 • Egil Rydén

  Produkt og innholdsspesialist

 • På Fjellsport har jeg ikke kollegaer, men likesinnede venner og treningskamerater. Jeg har stor frihet til å styre arbeidsdagen selv, enten det er på kontoret, hjemme eller ute i skogen på ulike møter og arrangementer. Arbeidsoppgavene kan være alt i fra automatisering og utvikling av verktøy og systemer, til Camp Fjellsport-utfordringer man garantert ikke har prøvd på tidligere. På Fjellport er det stor takhøyde, ikke bare i klatreveggen, men spesielt blant oss mennesker imellom. Dette i kombinasjon med et fantastisk lunsjtilbud gjør Fjellsport til en god og trygg arbeidsplass for meg.

  Arnstein Hurulin

  Driftsstøtte - system

 • Linnéa Höjman

  Driftsstøtte - system

 • Vi har en sosial og ung arbeidsplass med mange forskjellige fritidsinteresser. Det er travle dager og mange utfordringer som gir spenning i hverdagen.

  Annelie Kittelsen

  Driftsstøtte

 • "Godt arbeidsmiljø og gode kollegaer! Og det er alltid muligheter for å utvikle seg og lære noe nytt."

  Håvard Aarhus

  Ansvarlig for avvikshåndtering

 • Jeg trives i jobben på Fjellsport fordi det er en arbeidsplass hvor jeg kan bruke egne erfaringer og lære mer om utstyr og bekledning innenfor et bredt friluftsliv. Mitt hovedansvar er å gi kundene en god handleopplevelse gjennom tekst og bilder. På fritiden er jeg avhengig av frisk luft gjennom alle årstider, og i disse tider handler det om å formidle gode naturopplevelser til min lille sønn.

  Marthe Stavaas Nelson

  Produktpubliserer

 • Peder Vangen

  Produktpubliserer

 • Sander R. Sørhaug

  Produktpubliserer

 • Henrik Kristiansen

  Produktpubliserer