Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

Innkjøp

Dette er innkjøps-teamet vårt, litt om hva de gjør og hvorfor de trives så godt på Fjellsport

 • Lang fartstid i bransjen både på leverandørsiden og har drevet flere sportsbutikker i ulike kjeder. Veldig opptatt av kunde og kundetilfredshet, og oss i Fjellsport som team og hvordan bygge dette videre. Liker å løpe langt og høyt, Fluefiske etter laks og sjøørret i elv og jakt med stående fuglehund eller etter hjorten i bratte vestlandslier.

  Anders Vekve

  Leder for strategisk innkjøp

 • Jeg elsker sport og friluftsliv, så da passer det perfekt å ha en arbeidsplass der jeg får kombinert fritidsinteresser og jobb. Fjellsport er et veldig bra sted å jobbe, med hyggelige kollegaer og gode muligheter for å utvikle seg.

  Marianne Hernes

  Innkjøper

 • Vi har en sosial og ung arbeidsplass med mange forskjellige fritidsinteresser. Det er travle dager og mange utfordringer som gir spenning i hverdagen.

  Annelie Kittelsen

  Innkjøper

 • Innkjøper med særlig ansvar for klatring og ski. Trives godt på fjellsport, vi har en herlig miks av forskjellige folk med masse interesser, og ikke minst noen flotte folk som hjelper oss med å lage lunch i kantina vår. Ellers en familiefar med fordypning i fagene tålmodighet, utholdenhet og dårlig humor :) Nyttig kunnskap både hjemme, på jobb og i forbindelse med trening.

  Anders Kittilsen

  Innkjøper

 • Jeg trives i jobben på Fjellsport fordi det er en arbeidsplass hvor jeg kan bruke egne erfaringer og lære mer om utstyr og bekledning innenfor et bredt friluftsliv. Mitt hovedansvar er å gi kundene en god handleopplevelse gjennom tekst og bilder. På fritiden er jeg avhengig av frisk luft gjennom alle årstider, og i disse tider handler det om å formidle gode naturopplevelser til min lille sønn.

  Marthe Stavaas Nelson

  Produkt og innholdsspesialist

 • Fjellsport er en fantastisk arbeidsplass med sitt flotte lokale, og vi er heldige som også har vårt eget campsted ute i naturen! En sunn og aktiv livsstil gjennomsyrer menneskene her, og det er en svært positiv og morsom gjeng! Fokus på tillit, teambuilding og å utvikle seg i arbeidsoppgavene gjør det ekstra motiverende for meg personlig!

  Silje Kulterud

  Produkt og innholdsspesialist

 • Jeg trives veldig godt på Fjellsport pga en meget variende hverdag bestående av interessante utfordringer og store valg. Jeg trives godt i et høyt tempo og det kan Fjellsport levere. Det er også mange likesinnede turfolk under samme tak og en tur er aldri langt unna.

  Carl Eirik Wendt

  Leder for daglig drift innkjøp

 • For en i utgangspunktet ikke-frluftsentusiast er det gøy å ha fått mye erfaring med tur og friluft, både gjennom arrangementer i regi av Fjellsport og økt egeninteresse. Menneskene som jobber her er en stor, fin bukett og i en bransje som snur seg raskt er det gøy å jobbe i Fjellsport som gjør det samme.

  Kristina Eriksen

  Innkjøper

 • Liker å jobbe i Fjellsport fordi det har gitt meg muligheter til å prøve, feile og lære. Så er det også mange flinke og greie kollegaer som deler de samme interessene for tur, friluftsliv og trening.

  Øyvind Flatner Eliassen

 • "Godt arbeidsmiljø og gode kollegaer! Og det er alltid muligheter for å utvikle seg og lære noe nytt."

  Håvard Aarhus

  Ansvarlig for avvikshåndtering

 • Det beste med å jobbe i Fjellsport er alle de som er ombord på «skuta». God takhøyde og godt samarbeid på tvers av avdelinger med flinke folk. Fjellsport tilbyr produkter som er knyttet til gode opplevelser og god helse, det i seg selv er en fin del av jobben. På fritiden blir det mye tur med hunden Ino og nyte utsikten fra nærliggende topper.

  Christine Alison Johnsen

  Innkjøper

 • Egil Rydén

  Produkt og innholdsspesialist

 • Jan Tore Kopperud

  Innkjøper

 • På Fjellsport har jeg ikke kollegaer, men likesinnede venner og treningskamerater. Jeg har stor frihet til å styre arbeidsdagen selv, enten det er på kontoret, hjemme eller ute i skogen på ulike møter og arrangementer. Arbeidsoppgavene kan være alt i fra automatisering og utvikling av verktøy og systemer, til Camp Fjellsport-utfordringer man garantert ikke har prøvd på tidligere. På Fjellport er det stor takhøyde, ikke bare i klatreveggen, men spesielt blant oss mennesker imellom. Dette i kombinasjon med et fantastisk lunsjtilbud gjør Fjellsport til en god og trygg arbeidsplass for meg.

  Arnstein Hurulin

  Systemansvarlig

 • Fjellsport er generelt en veldig motiverende plass å være. Det er varierende arbeidsdager og det er mange hyggelig og lidenskapelige kollegaer. Vi jobber i en spennende bransje med fantastiske produkter, og våre ambisiøse vekstmål stiller krav til en lettbeint og endringsvillig organisasjon. Det er aldri en kjedelig dag på jobben :-)

  Frode Carm

  Innkjøpssjef