Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Fjellsport og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Meta
Avdeling

Marked

Micro-intervju med Rachel S. Jacobsen, Markedssjef

Dette er markeds-teamet vårt, litt om hva de gjør og hvorfor de trives så godt på Fjellsport

 • Det beste med Fjellsport er uten tvil folka som jobber her. Jeg synes vi er en perfekt miks av friluftsentusiaster og fagnerder. Det er mye godt humør, en avslappet tone, høy fart og store muligheter for å være med og påvirke retningen vår.

  Rachel S. Jacobsen

  Markedssjef

 • Jeg trives så godt i Fjellsport fordi jeg har fantastiske kollegaer og at de ansattes trivsel er høyt prioritert. Det er mye frihet under ansvar og stort rom for å utvikle seg. På fritiden prøver jeg å utdanne meg selv og Sonja (kollega og labrador) til å bli godkjent ekvipasje i Norske Redningshunder. Ellers jobber jeg aktivt for å få godkjent "hjemme med syk hund" som godkjent fraværsgrunn.

  Sindre Holm

  Markedsplanlegger

 • Jeg liker veldig godt at mange av oss som jobber i Fjellsport.no selve er aktive innenfor aktivitetene vi tilbyr i butikken - mange av mine kollegaer er nå mine klatrepartnere og turkamerater!

  Kristin Karlson

  Markedskoordinator

 • Thomas har travle dager, men skriver nok noen ord i løpet av kort tid :-)

  Thomas Tande-Halvorsen

  Leder for analyse og performance marketing

 • Fjellsport har en stor nettbutikk med solide merkervarer, som for en markedsfører som meg er veldig spennende å jobbe med. Det, i tillegg til hyggelige kolleger og mange sosiale initiativ i regi av jobben, gjør Fjellsport til en flott arbeidsplass. Selv trives jeg best når jeg har en fin utsikt foran meg, gjerne med kaffekoppen i hånda og med musikk fra 60/70-tallet på øret

  Silje Lundh

  Performance markedsfører

 • Opptatt av å utvikle god annonsestrategi, drifte og optimalisere kampanjer i google ads. Spesialfelt display, YouTube og DV360. Når jeg ikke driver med digital markedsføring, er jeg mye på trening eller sammen med min firbente venn Franz.

  Silje Solbakken

  Performance og content spesialist

 • Jeg er 23 år og kommer fra Sandefjord. Jeg trives med å jobbe i Fjellsport fordi vi har et åpent miljø hvor det er lov til å spørre om hjelp, engasjerte kollegaer og gode muligheter for utvikling!

  Hella Kristine Knutsen

  E-postmarkedsfører

 • Det beste med jobben er helt klart folka, og terskelen for å kunne prøve og feile. Ellers liker jeg å trene CrossFit og nå er vi faktisk en hel gjeng fra markedsavdelingen - det er veldig gøy!

  Ella Hegdahl Johansen

  Digital markedsfører e-post

 • Vi har en veldig inkluderende og sosial arbeidsplass. Jeg har også vært heldig å fått utfordret meg faglig og lært utrolig mye av å jobbe på Fjellsport.

  Sandra Helen Mathisen

  Kundeopplevelse-spesialist

 • Jeg liker å inspirere og hjelpe kunder med å komme seg ut på eventyr i naturen og oppleve friluftsliv. Vi er kreative, jobber som et godt lag og det er lav terskel for å be om hjelp eller støtte fra andre på huset. Kollegaer og sjefer har forståelse for at i noen perioder blir det for mye kontor, og vi finner på ting også utenfor kontoret og borte fra pulten. Noen møter kan like gjerne holdes på en sti i skogen eller i klatreveggen.

  Oskar Birkeland

  Innholdsprodusent

Møt Markeds-teamet