Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

Marked

Micro-intervju med Rachel S. Jacobsen, Markedssjef

Dette er markeds-teamet vårt, litt om hva de gjør og hvorfor de trives så godt på Fjellsport

 • Det beste med Fjellsport er uten tvil folka som jobber her. Jeg synes vi er en perfekt miks av friluftsentusiaster og fagnerder. Det er mye godt humør, en avslappet tone, høy fart og store muligheter for å være med og påvirke retningen vår.

  Rachel S. Jacobsen

  Markedssjef

 • Jeg trives så godt i Fjellsport fordi jeg har fantastiske kollegaer og at de ansattes trivsel er høyt prioritert. Det er mye frihet under ansvar og stort rom for å utvikle seg. På fritiden prøver jeg å utdanne meg selv og Sonja (kollega og labrador) til å bli godkjent ekvipasje i Norske Redningshunder. Ellers jobber jeg aktivt for å få godkjent "hjemme med syk hund" som godkjent fraværsgrunn.

  Sindre Holm

  Markedsplanlegger

 • Jeg liker veldig godt at mange av oss som jobber i Fjellsport.no selve er aktive innenfor aktivitetene vi tilbyr i butikken - mange av mine kollegaer er nå mine klatrepartnere og turkamerater!

  Kristin Karlson

  Markedskoordinator

 • Thomas har travle dager, men skriver nok noen ord i løpet av kort tid :-)

  Thomas Tande-Halvorsen

  Leder for analyse og performance marketing

 • Fjellsport har en stor nettbutikk med solide merkervarer, som for en markedsfører som meg er veldig spennende å jobbe med. Det, i tillegg til hyggelige kolleger og mange sosiale initiativ i regi av jobben, gjør Fjellsport til en flott arbeidsplass. Selv trives jeg best når jeg har en fin utsikt foran meg, gjerne med kaffekoppen i hånda og med musikk fra 60/70-tallet på øret

  Silje Lundh

  Performance markedsfører

 • Opptatt av å utvikle god annonsestrategi, drifte og optimalisere kampanjer i google ads. Spesialfelt display, YouTube og DV360. Når jeg ikke driver med digital markedsføring, er jeg mye på trening eller sammen med min firbente venn Franz.

  Silje Solbakken

  Performance og content spesialist

 • Jeg er 23 år og kommer fra Sandefjord. Jeg trives med å jobbe i Fjellsport fordi vi har et åpent miljø hvor det er lov til å spørre om hjelp, engasjerte kollegaer og gode muligheter for utvikling!

  Hella Kristine Knutsen

  E-postmarkedsfører

 • Det beste med jobben er helt klart folka, og terskelen for å kunne prøve og feile. Ellers liker jeg å trene CrossFit og nå er vi faktisk en hel gjeng fra markedsavdelingen - det er veldig gøy!

  Ella Hegdahl Johansen

  Digital markedsfører e-post

 • Vi har en veldig inkluderende og sosial arbeidsplass. Jeg har også vært heldig å fått utfordret meg faglig og lært utrolig mye av å jobbe på Fjellsport.

  Sandra Helen Mathisen

  Kundeopplevelse-spesialist

 • Jeg liker å inspirere og hjelpe kunder med å komme seg ut på eventyr i naturen og oppleve friluftsliv. Vi er kreative, jobber som et godt lag og det er lav terskel for å be om hjelp eller støtte fra andre på huset. Kollegaer og sjefer har forståelse for at i noen perioder blir det for mye kontor, og vi finner på ting også utenfor kontoret og borte fra pulten. Noen møter kan like gjerne holdes på en sti i skogen eller i klatreveggen.

  Oskar Birkeland

  Innholdsprodusent

Møt Markeds-teamet