Avdeling

Marked

Connect

I markedsavdelingen er vi et team som består av 12 engasjerte, fremoverlente og kunnskapsrike medarbeidere som brenner for jobben vår. Vi jobber knallhardt hver eneste dag for å utvikle Nordens beste nettbutikk for friluftsutstyr og å skape fantastiske kundeopplevelser på nett. Det er vår oppgave å bygge merkevaren Fjellsport.no, drive relevant trafikk til nettbutikken, tiltrekke oss nye kunder, og sørge for at alle de lojale kundene våre velger å handle hos oss igjen, og igjen.

Micro-intervju med Rachel S. Jacobsen, Markedssjef

Hva er det markedsteamet til Fjellsport jobber for?

Vi vil levere førsteklasses kundeopplevelser. Og inspirere til store og små eventyr i naturen. Det er vår oppgave å formidle den sterke lidenskapen vi har for produktene våre, og vise frem alt det vi har å tilby. Målet er å vise deg akkurat det du trenger eller ønsker deg, i de kanalene du foretrekker. I en inspirerende innpakning. Og så ønsker vi selvfølgelig både å så frø til noen nye drømmer, dele kunnskap, og overraske deg litt.

Hva er dine ambisjoner for avdelingen?

Vi er en gjeng med spesialister på ulike felt som sammen skal få til det jeg snakker om over her. For å levere god markedsføring gjennom hele kundereisen, er vi avhengige av et skikkelig godt samarbeid. Vi er nødt til å ha tydelige felles mål, planer og innsikt, som vi tar utgangspunkt i. Samtidig er det viktig at vi utfordrer hverandre til å tenke nytt. Vi er aldri låst i en plan. Vi har lyst til å være en offensiv gjeng som ser muligheter i de utfordringene som kommer, så endringsvilje kommer godt med. Og ikke minst må vi ha det gøy sammen underveis!

Hva er det beste med å jobbe i Fjellsport?

Det beste med Fjellsport er uten tvil folka som jobber her. Jeg synes vi er en perfekt miks av friluftsentusiaster og fagnerder. Det er mye godt humør, en avslappet tone, høy fart og store muligheter for å være med og påvirke retningen vår. Det er utrolig gøy å få jobbe sammen med så mange engasjerte og dyktige kollegaer. 

Dette er markeds-teamet vårt, litt om hva de gjør og hvorfor de trives så godt på Fjellsport

Det beste med Fjellsport er uten tvil folka som jobber her. Jeg synes vi er en perfekt miks av friluftsentusiaster og fagnerder. Det er mye godt humør, en avslappet tone, høy fart og store muligheter for å være med og påvirke retningen vår.

Rachel S. Jacobsen Markedssjef

Jeg trives så godt i Fjellsport fordi jeg har fantastiske kollegaer og at de ansattes trivsel er høyt prioritert. Det er mye frihet under ansvar og stort rom for å utvikle seg. På fritiden prøver jeg å utdanne meg selv og Sonja (kollega og labrador) til å bli godkjent ekvipasje i Norske Redningshunder. Ellers jobber jeg aktivt for å få godkjent "hjemme med syk hund" som godkjent fraværsgrunn.

Sindre Holm Markedsplanlegger

Jeg liker veldig godt at mange av oss som jobber i Fjellsport.no selve er aktive innenfor aktivitetene vi tilbyr i butikken - mange av mine kollegaer er nå mine klatrepartnere og turkamerater!

Kristin Karlson Markedskoordinator

Thomas har travle dager, men skriver nok noen ord i løpet av kort tid :-)

Thomas Tande-Halvorsen Leder for analyse og performance marketing

Fjellsport har en stor nettbutikk med solide merkervarer, som for en markedsfører som meg er veldig spennende å jobbe med. Det, i tillegg til hyggelige kolleger og mange sosiale initiativ i regi av jobben, gjør Fjellsport til en flott arbeidsplass. Selv trives jeg best når jeg har en fin utsikt foran meg, gjerne med kaffekoppen i hånda og med musikk fra 60/70-tallet på øret

Silje Lundh Performance markedsfører

Opptatt av å utvikle god annonsestrategi, drifte og optimalisere kampanjer i google ads. Spesialfelt display, YouTube og DV360. Når jeg ikke driver med digital markedsføring, er jeg mye på trening eller sammen med min firbente venn Franz.

Silje Solbakken Performance og content spesialist

Jeg er 23 år og kommer fra Sandefjord. Jeg trives med å jobbe i Fjellsport fordi vi har et åpent miljø hvor det er lov til å spørre om hjelp, engasjerte kollegaer og gode muligheter for utvikling!

Hella Kristine Knutsen E-postmarkedsfører

Det beste med jobben er helt klart folka, og terskelen for å kunne prøve og feile. Ellers liker jeg å trene CrossFit og nå er vi faktisk en hel gjeng fra markedsavdelingen - det er veldig gøy!

Ella Hegdahl Johansen Digital markedsfører e-post

Flyttet til Sandefjord da jeg fikk tilbud om jobb i Fjellsport. Jeg er veldig fornøyd med det valget, det er et godt miljø med mange hyggelige kollegaer! Liker ellers å være sosial og tilbringe tid ute i naturen.

Malene Larsen Lussand Sosiale medier ansvarlig

Vi har en veldig inkluderende og sosial arbeidsplass. Jeg har også vært heldig å fått utfordret meg faglig og lært utrolig mye av å jobbe på Fjellsport.

Sandra Helen Mathisen Kundeopplevelse-spesialist

Jeg liker å inspirere og hjelpe kunder med å komme seg ut på eventyr i naturen og oppleve friluftsliv. Vi er kreative, jobber som et godt lag og det er lav terskel for å be om hjelp eller støtte fra andre på huset. Kollegaer og sjefer har forståelse for at i noen perioder blir det for mye kontor, og vi finner på ting også utenfor kontoret og borte fra pulten. Noen møter kan like gjerne holdes på en sti i skogen eller i klatreveggen.

Oskar Birkeland Innholdsprodusent

Møt Markeds-teamet

Klikk på oss så får du vite litt om hva vi jobber med og hvorfor vi trives så godt på Fjellsport.

Dine muligheter

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor