Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Fjellsport og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Meta
Avdeling

Kundeservice

Bli kjent med oss!

 • På kundeservice i Fjellsport har vi et sosialt miljø og en spennende arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver.

  Martine

 • Fjellsport er en arbeidsplass som legger opp til et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø med en rekke kurs og aktiviteter for alle ansatte. Alltid full fres på kundeservice for å holde tritt med rask vekst og et stadig voksende og unikt varesortiment.

  Morten

 • Godt arbeidsmiljø med gode kollegaer. Fjellsport er flinke til å arrangere diverse arrangementer der man har mulighet til å bli bedre kjent med kollegaer og forskjellige leverandører. De arrangerer også kompetanseheving i ulike aktiviteter som for eksempel sove ut, jakt, ski osv. noe som er veldig gøy og ikke minst sosialt.

  Sarah

 • På Fjellsport er man alltid VI, alltid inkludert og ivaretatt. Selv har jeg mange år bak meg med service og jeg liker hvordan kundene våre oppfatter oss. Vi er ikke bare eksperter i feltet vi jobber, ikke bare en instans som skal rette opp feil som ev har skjedd, men vi er også en turkamerat! På vår avdeling har vi det gøy, det er høyt under tak og er vi brennende opptatt av å gi kundene våre "den gode opplevelsen", fra A til Å.

  Mirja

 • Det å komme på jobb på Fjellsport hver dag er en trivelig opplevelse. Gode kolleger, positivt arbeidsmiljø og fine omgivelser gjør det vanskelig i ikke elske denne arbeidsplassen! I tillegg baserer det hele seg på natur, eventyr og opplevelser, noe som er helt fantastisk å få anledning til å holde fokus på i hverdagen.

  Marte

 • Det finnes flere grunner til å ville jobbe i en bedrift som Fjellsport. Her kan man utvikle seg faglig, og ikke minst som person. Vi skiller oss ut fra mengde med vårt fantastiske sosiale og inkluderende miljø, på tvers av de ulike avdelingene. På Kundeservice er fellesskap i fokus, vi arbeider som et team og møtes gjerne på fritiden. Det er høyt under taket, god stemning selv i travle perioder, og særdeles god traktet kaffe. Det må rett og slett oppleves.

  Jan

Micro-intervju med Susanne, avdelingsleder på Kundeservice: