Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

Kundeservice

Bli kjent med oss!

 • På kundeservice i Fjellsport har vi et sosialt miljø og en spennende arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver.

  Martine

 • Fjellsport er en arbeidsplass som legger opp til et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø med en rekke kurs og aktiviteter for alle ansatte. Alltid full fres på kundeservice for å holde tritt med rask vekst og et stadig voksende og unikt varesortiment.

  Morten

 • Godt arbeidsmiljø med gode kollegaer. Fjellsport er flinke til å arrangere diverse arrangementer der man har mulighet til å bli bedre kjent med kollegaer og forskjellige leverandører. De arrangerer også kompetanseheving i ulike aktiviteter som for eksempel sove ut, jakt, ski osv. noe som er veldig gøy og ikke minst sosialt.

  Sarah

 • På Fjellsport er man alltid VI, alltid inkludert og ivaretatt. Selv har jeg mange år bak meg med service og jeg liker hvordan kundene våre oppfatter oss. Vi er ikke bare eksperter i feltet vi jobber, ikke bare en instans som skal rette opp feil som ev har skjedd, men vi er også en turkamerat! På vår avdeling har vi det gøy, det er høyt under tak og er vi brennende opptatt av å gi kundene våre "den gode opplevelsen", fra A til Å.

  Mirja

 • Det å komme på jobb på Fjellsport hver dag er en trivelig opplevelse. Gode kolleger, positivt arbeidsmiljø og fine omgivelser gjør det vanskelig i ikke elske denne arbeidsplassen! I tillegg baserer det hele seg på natur, eventyr og opplevelser, noe som er helt fantastisk å få anledning til å holde fokus på i hverdagen.

  Marte

 • Det finnes flere grunner til å ville jobbe i en bedrift som Fjellsport. Her kan man utvikle seg faglig, og ikke minst som person. Vi skiller oss ut fra mengde med vårt fantastiske sosiale og inkluderende miljø, på tvers av de ulike avdelingene. På Kundeservice er fellesskap i fokus, vi arbeider som et team og møtes gjerne på fritiden. Det er høyt under taket, god stemning selv i travle perioder, og særdeles god traktet kaffe. Det må rett og slett oppleves.

  Jan

Micro-intervju med Susanne, avdelingsleder på Kundeservice: