Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Fjellsport og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Meta
Avdeling

Teknologi

Dette er tech-teamet vårt, litt om hva de gjør og hvorfor de trives så godt på Fjellsport

 • Jobben min i Fjellsport gir meg gode utfordringer med å lære og utvikle ny koding, samt mulighet til å dyrke sport og friluftsliv med god samvittighet:)

  Joar Christoffersen

  Frontendutvikler

 • Jonas Hinrichs

  Backendutvikler

 • Simon Opheim

  Backendutvikler

 • Terje Sten Bjerkseth

  Chief Technology Officer — CTO

 • Christian Evensen

  Ecommerce manager

 • Fjellsport er en spennende arbeidsgiver med mange ansatte som setter ekstra stor pris på friluftsopplevelser. De ulike avdelingene våre tilbyr varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.

  Espen Sten Bjerkseth

  IT-Drift og Support

 • Her har man mulighet å lære, engasjere og påvirke. Flinke og hyggelige folk der man kan nerde tech og friluftsliv!

  Peder Hiis

  UX-designer

Micro-intervju med Christian Evensen, Ecommerce manager: