Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

Teknologi

Dette er tech-teamet vårt, litt om hva de gjør og hvorfor de trives så godt på Fjellsport

 • Jobben min i Fjellsport gir meg gode utfordringer med å lære og utvikle ny koding, samt mulighet til å dyrke sport og friluftsliv med god samvittighet:)

  Joar Christoffersen

  Frontendutvikler

 • Jonas Hinrichs

  Backendutvikler

 • Simon Opheim

  Backendutvikler

 • Terje Sten Bjerkseth

  Chief Technology Officer — CTO

 • Christian Evensen

  Ecommerce manager

 • Fjellsport er en spennende arbeidsgiver med mange ansatte som setter ekstra stor pris på friluftsopplevelser. De ulike avdelingene våre tilbyr varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.

  Espen Sten Bjerkseth

  IT-Drift og Support

 • Her har man mulighet å lære, engasjere og påvirke. Flinke og hyggelige folk der man kan nerde tech og friluftsliv!

  Peder Hiis

  UX-designer

Micro-intervju med Christian Evensen, Ecommerce manager: